Presentació del President

Em complau donar-li la benvinguda a SUNAIR ONE. Durant els últims anys hem vingut assistint a la transformació del Mercat Elèctric Espanyol, encoratjada per un fenomen com la liberalització: un procés generalitzat i que està en plena expansió.

Evidentment, i com a conseqüència d'aquest fenomen i dels estudis que hem realitzat, estem davant un nou enfocament de servei d'electricitat al consumidor. És per això que les comercialitzadores no podem abstreure’ns davant aquesta transformació, i SUNAIR ONE específicament ha estudiat tot el sector, creant i desenvolupant una comercialitzadora destinada a reportar al servei d’electricitat una forma completament diferent, innovadora, revolucionaria i de transformació.

SUNAIR ONE es va constituir el 15 de març de 2012 amb un sistema de compra tecnològicament avançat i dinàmic que ens permet aportar ara com ara un gran estalvi en consum al client.

SUNAIR ONE té un repte: ser una de les comercialitzadores que reporti major estalvi al client i realitzar la millor gestió de compra en l’Operador de Mercat Ibèric Espanyol.

La gestió realitzada al llarg del període transcorregut des de la constitució de la nostra empresa ens ha reportat una grata experiència, malgrat les circumstàncies d'un entorn advers que estem encarant des d'un nou escenari i seguint amb els paràmetres tradicionals com són els de gestió de l'Operador de Mercat i de l'Operador de Sistema, amb els nostres clients i amb el servei prestat.

El nostre objectiu és, en definitiva, ser molt més que una comercialitzadora d'Energia Elèctrica avançant en la consecució del més alt grau tecnològic i de qualitat, aportant el millor servei a la disposició dels nostres clients.

Amb el meu agraïment a tots els que ara com ara fan i segueixen fent que SUNAIR ONE sigui el que és i el que serà.

Una cordial salutació,
Antonio Sánchez López
President i Director General
"SUNAIR ONE té un repte: ser una de les comercialitzadores
que reporti major estalvi al client i realitzar la millor gestió
de compra en l’Operador de Mercat Ibèric Espanyol
".