Qui som

SunAir One és una comercialitzadora d’energia que opera al mercat nacional des de l’any 2012. En aquest curt període de temps, SunAir One és l’empresa que ha presentat major creixement entre les PIMES i el sector industrial del País.

SunAir One realitza compres d’energia diàries i intradiàries adaptades a les necessitats de cada client gràcies al tractament de les dades recollides pels comptadors de nova generació amb telemesura, instal·lats per empreses col·laboradores especialitzades, amb la finalitat d’optimitzar el preu al màxim.

SunAir One és una comercialitzadora que mira al futur estudiant el mercat contínuament per a la recerca de solucions davant els reptes energètics d’un mercat en constant evolució.

Personalitzem l'atenció de tots els nostres clients per donar resposta de forma més eficient a les seves necessitats, oferint tota la informació necessària.

El Nostre Compromís

El compromís de SUNAIR ONE no és un altre que la satisfacció dels seus clients, i la seva base se sustenta en els principis de la nostra companyia:

INNOVACIÓ
QUALITAT
PROFESIONALIDAD
ATENCIÓN PERSONALIZADA

 

Els Nostres Objectius

El nostre principal objectiu, que perseguim des de la nostra fundació, és gestionar l'energia dels nostres clients al millor preu i sempre amb la major transparència, un servei que SunAir One personalitza per a cada client obtenint així la màxima eficiència i el major benefici possible en cada cas.


 

Responsabilitat Social Corporativa

En l'actualitat, les empreses són més conscients que mai de la seva importància en el teixit social.
 Per aquest motiu cada vegada més empreses, petites i grans, encaminen les seves accions per generar un impacte positiu en el seu entorn i donar resposta a les demandes de la societat.

SUNAIR ONE comparteix aquesta visió i està compromesa amb una nova forma d'entendre el mercat de l'energia i,
especialment, la relació amb els seus clients.

La nostra filosofia empresarial se sustenta en 3 pilars bàsics: qualitat, responsabilitat i transparència. Per a nosaltres, aquests principis resulten fonamentals en cadascuna de les nostres accions com a empresa per garantir allò que més apreciem: la seguretat i satisfacció dels nostres clients.